Thursday, March 24, 2011

Tips Untuk Kelihatan Tinggi.



Anda ingin kelihatan menawan? Ingin kelihatan tinggi dan langsing persis model? Saya ada jawapannya. Ayuh lekas dapatkannya! =.='






1) Pakai high heels. Cara ini confirm bkesan. Stilettos, wedges or anything else yg penting HIGH. Mahu nampak tinggi kan? :p


kami tinggi yay yay.



2) Pakai skinny jeans. Elakkan dari memakai seluar yg mpunyai banyak motif atau pola. Means macam seluar skinny dengan corak kotak kotak. Atau seluar banyak poket. Nampak serabut ah. Plus, ia akan membuatkan korang kelihatan lebih pendek. Pakai skinny jeans dengan stilettos pilihan korang tadi. Penampilan korang pasti wow! XD




i nampak kurus tinggi. hohoi.



3) Baju? Pilih la t shirt warna polos/plain. Senang cuci, tak payah seterika haha. Bagi blaus bercorak, boleh pilih blaus bcorak kecil. Elakkan corak horizontal. Kelak nampak lebar. T.T


kawai !




4) Pilih baju dan tudung yg senada warna (Bagi yg btudung). Bagi yg tidak btudung, boleh pakai baju dengan seluar warna senada. Jangan satu warna. Senada okay. Kalau pakai baju warna biru muda, pakai seluar jeans biru tua. Pasti akan membuatkan korang terkesan kelihatan lebih tinggi. *pewit*



contoh baju warna senada :)




5) Gemar memakai aksesori? Pilih aksesori yang ringkas dan kecil. Bukan yang besar gedabak dan lebar. Ia juga akan memberikan kesan dengan penampilan korang.


leher i berat :P






6) Suka posing? Try ambil gambar dari angle bawah berbanding angle atas. Snap dari angle atas boleh bagi effect yang korang akan kelihatan pendek. T.T
Korang suruh la kawan korang tolong ambil gambar dari angle bawah. Your legs will looks like million away. Pastu janji belanja minum. XP




pendek T_T




160cm? XD






Tips untuk cepat tinggi? Macam editor untuk magazine suda nih. Siap ada extra bonus. Haha.






1) Rajin rajin minum susu. Kalsium bagus untuk tulang dan tumbesaran. Soya bean is the best choice. XD




2) Selalu bgayut. Dorang cakap la. Kalau selalu gayut, gantung badan hari hari boleh cepat tinggi. Tak kisah korang gayut dekat pokok or depan pintu. Gayut on phone pun boleh. Erk.






2 tips ja ah. Cukup la. Tapi masih tidak tinggi tinggi pun? Adeh. Slalunya aku lagi prefer tips utk kelihatan tinggi berbanding cepat tinggi. Good luck ! >_<









p/s : tinggi tinggi gunung Kinabalu.

6 comments:

  1. haha...i like ur statement.."Slalunya aku lagi prefer tips utk kelihatan tinggi bbanding cepat tinggi"

    ReplyDelete
  2. blogwalking!^^,
    alalala...cumilnya ko punya tips ni wani..hahahah

    ReplyDelete
  3. ish3...tips ni merepek la.....laintips please

    ReplyDelete
  4. vian : biar kita pura pura jadi tinggi. >_<

    azel : jelll~! lama nda nampak ko. hehe

    alya : wei katak. ang suda tinggi diam diam la. XP

    ReplyDelete
  5. hurmm..nice tips bebeh..hehehe

    ReplyDelete
  6. mesti. orang mcm kita mesti nampak tinggi. hehe

    ReplyDelete